Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/arrayaahiin/public_html/sd7wwl/5zezt.php(143) : runtime-created function(1) : eval()'d code(156) : runtime-created function(1) : eval()'d code on line 826
Blog Fantasi Nak Tengok Isteri Main Lelaki Lain

Blog Fantasi Nak Tengok Isteri Main Lelaki Lain

Tunjukkan yang kau serius nak dia. "Mas, kau tahu tak. Mungkin para isteri tertanya tanya kenapa ia harus terjadi pada diri anda. Atas semangat nak tolong bangsa melayu, aku pergilah ke kedai ini. Ya, hanya suami. Bagi aku, untuk handle perempuan macam ni, caranya: Pada peringkat awal korang teruslah usaha untuk mencuri hati dia, tapi kalau lama sangat main tarik tali. Tiba-tiba je buat dia rasa nak jadi doktor sebab tak nak ada lelaki lain yang pegang-pegang Zara. Lebih menyedihkan, kesemua itu dilakukan tanpa pengetahuan lelaki ini. 1k Views 23 Comments PETALING JAYA: Kes cerai penyanyi Radhi OAG dengan isteri, Shazlin Sharif pagi ini berlangsung dalam suasana agak ‘panas’ apabila Radhi berkata isterinya mahu bercerai kerana telah meniduri lelaki lain. Aku masih single, sangat sibuk dengan exam, study dan Alhamdulillah dah kerja dengan kerjaya yang bagus. Sebenarnya mira tak pandai tulis blog sebab tu dah lama tak menulis dekat sini. Kalau tidak terangsang, mana nak dapat kekerasan mutlak. time nie kurang fokus sebab tengah gembira ngn geng sume nak snap pic,borak,gelak2. I mean, sometimes, aku pergi je mana-mana interview yang aku tahu aku akan fail, hanya for the sake untuk dapatkan pengalaman dan hanya untuk biasakan diri aku. gilis memang aku saman 10 juta la! jangan main-main dengan aku. Pantang nampak perempuan dahi licin, mata tidak […]. Sebab, kalau nak ditengokkan, bini kau tu berkali ganda lebih solid dari bini aku yang dah beranak 3. Aku memang dah lama tak. Iza memandangku sambil kata, "ha'ah ada lagi besar panjang batang dia dari awak punya. Cerita yang agak lawak tapi deep sangat kay. Muka saya ni berminyak. Kat dapur, mak tak habis-habis membebel. Mana taknya ketika orang lain sedang asyik melayari malam dengan isteri tersayang, mereka pula sibuk menderita dengan masalah tak boleh merangsang diri untuk bersama dengan isteri mereka. Wahai lelaki. Dua kali Syamil duduk sini. dan sebagainya. Pertama kali itu aku jugak yang rancangkan. aku terus cekup breast bini aku sambil aku uli uliarrgh bini aku dah mengerangemmm mata dah kuyu by meitantei4conan in Types > Books - Non-fiction, dewasa e cerita. Mahu ‘awek’ cantik, tapi mahu isteri yang bersifat keibuan Selalu kita dengar lelaki suka perempuan cantik. cerita sex-isteriku main dengan orang lain - hnvfgii's Space cerita macam ni bestlah. Emaklah orang yang palin gembira aku tengok. New category: Facebook Covers. Julie dah mula cerita2 pasal kekurangan badrul dari segi sex. Aku sanggup gerak balik JB. Kata nak tengok wayang. Nafsu lelaki hanya nak yang 'itu' sahaja. apa yang kita boleh nampak kat sini memang dia dah try move on. Pantang tengok perempuan atau lelaki cantik. Kuat cemburu nie. Kata Raju, pasangan ini, terutama yang lelaki, mahu merasai kulit kuning langsat orang Malaysia. Sebab, kalau nak ditengokkan, bini kau tu berkali ganda lebih solid dari bini aku yang dah beranak 3. Boleh pilih nak gamb…. Salah satu sebab aku tengok cerita Keranamu Laila adalah sebab laila tu comel sangat. Tapi deorang lagi suka perempuan yang bising bila dengan lelaki. Ada lelaki yang suka melihat isteri memakai pakaian, bermula daripada pakaian dalam, coli dan bahagian-bahagian lain. Hampir setahun tak bayar, takkan tak nak tengok gambar kahwin sendiri? - Photographer Mana-mana pasangan yang berkahwin, pastinya mahu Majlis Raja Sehari mereka dirakam oleh lensa photographer untuk dijadikan sebagai kenangan sepanjang hayat. tak bagus la apa lah. tak tahu maksud main tibai je cakapkan. “Macam peluk gorela” komen Nor. Al-kisah, episod Clever Girl yang tak berapa nak Clever tu, aku dengan hubby dok sibuk menjawab soklan yang Si Alif Satar tu tanya. Tangan ringan sahaja nak main high five dengan Doktor Hashim. Tengok wayang dengan lelaki lain. Sampai di Yamagata Station teruja dengan salji tebal yang sedang turun. Bukanlah nak besar sangat. Bersangka baiklah ye. Sehingga aku menulis cerita ini ini lah saja pengalaman yang telah kami lalui. Abang tengok, semua suami diorang yang tolong tolakkan troli untuk isteri, bukannya isteri tolak troli untuk suami. Cerita Panas Orgasme dengan Lelaki Lain. Bila nak belajar? Besar nak jadi apa? (Atok marah tahap tertinggi) Cucu: Atok asyik bandingkan dengan kengkawan yang lain. Nak defend kwn tapi dlm masa sama cari pasal dgn yg lain ntah btul ntah x. ceritera biru Pages. Bini abang penat tau nak kemas umah semedang Awat abang tak kuar pi mancing ker Pi main bola ke Pegilah! Pegilah! Saya nak rilek-rilek dgn budak-budak nih Si laki punyala seronok weeiii Dan-dan bangun pi tukar baju, capai talipon, capai kunci keta Bila dah siap, kuar bilik Tengok hanak bini dah siap-siap pakai baju lawa. Ceritanya bermula macam nih. Rahsia Lelaki #7 Fantasi Lelaki Tidak Ada Had. ' Bisik hati Farah. Jangan fikir keseronokan semata-mata. Tidak pernah seumur hidup dia peduli pada lelaki. Mudah marah-marah. Kalau cinta sebab rupa, nak kahwin sebab nak tunjuk pasangan awak tu elok, lupakan please. Itu bukan setakat kena marah je, kena denda berdiri atas kerusi 3 hari 2 malam terus menerus. Biasanya buah zakar akan turun sendiri dalam masa bulan keenam hidupnya. Pendekkan cerita, isteri pun kena jel selama 20 tahun. sebab apa??sebab, kalau kacak sangat pun nanti diri sendiri makan hati. “Sebok nak tengok k*** pesakit lelaki” Menerusi status seorang wanita yang juga merupakan seorang nurse, dirinya ternyata kurang senang dengan dakwaan tersebut malah menganggap apa yang dilakukan hanya kerana tugas. “Memang pun. Aku ingatkan ni kat istana mana tapi bila tengok balik kat belakang tu audience adalah mat saleh. Anak-anak kan tengok hehehe. Dia pun terus tutup pintu, aku terus cium dia, dia tolak ku. Yang orang-orang bandar tu pulak jangan nak berlagak macam tahu ok?. Nak ingat semua benda yg dah jadi tahun lepas, perghh perah otak aku, admin yang comel dan hensem approve eh. lepas kawin? Dulu mase kapel duk sms, koling2 sampai habis kredit. cerita yang nak aku cerita ni tidak ada kena mengena dengan mana-mana orang. Paling pelik, tengok cam xder apa sangat yang dipakai atau mekap tapi masa yang diambil boleh tahan lama gakla cuma timing tu lelaki start bersiap awal dari wanita so siap mereka dululah. Letak kepercayaan 100% pada cinta lelaki. Tetapi cinta adalah kejujuran, keikhlasan dan pengorbanan untuk orang yang dicintai. Punyalah pemalas. Tujuan mereka sebab nak tengok sejauh mana lelaki tu sungguh sungguh suka kat dia. "I nampak video tu, u dah main dengan perempuan lain", tuduh si isteri. kisah pasal Dewi yang beria nak cari pewaris restoran NAB beliau,tapi harus dari stok lelaki terbaik abad ini,jadi ditakdirkan jumpala Dewi dengan mamat Raden Amzar ni. Temukan lainnya setiap hari. Laman membeli belah online yang popular dikalangan kaki shopping online di Malaysia. Sebelum isteri makan luar, cari lain, Tolonglah rekomen ubat terbaik buat saya. sama-sama tak bermoral ceritanya. I tengok Ina biasa je…. Wah bukan main lagi bini aku lawa, dia pakai baju kelawar putih, jelas pakaian dalamnya tampak berwarna merah yang aku belikan bulan lepas. Jadi buat suami, penuhkanlah fantasi isteri ini, layan dan belailah mereka. Sebagai isteri, aku memang cukup risau kalau dimadukan. Kalau setakat nak bertukar-tukar pendapat, nyatakan saja di wall, lebih terbuka. Lain-lain semua cukup. Aku harap sangat dia terima aku sebagai isteri dia. Sehinggalah selepas beberapa bulan, saya tidak nampak lagi batang hidungnya menjengok anaknya dan dari cerita yang saya dengar dari orang-orang tempat dia bertugas, selepas bekas isteri saya berkahwin dengan lelaki tersebut, dia memakan hati kerana lelaki tersebut ada hubungan sulit dengan perempuan lain. Khalis namaya. Akhirnya mereka tiba juga di tempat yang dituju. Jangan main henfon masa isteri pilih barang. Kalau isteri awak yang buat, tentu awak tak boleh tolerate,jadi mengapa isteri awak kena tolerate kalau awak buat? 19. Sakannya dia. Tanda-tanda lain. Isteri Radhi OAG Minta Cerai Kerana Ditiduri Lelaki Lain by Budiey (Admin) Tuesday, July 28, 2009, 1:20 am 145. Sukar sangat nak terima ketiadaan Mara. Style Baru Untuk Rambut Lelaki macam mana? ok tak? ok la 2 kan. Suami saya cukup seronok menonton dan saperti biasa, saya jadi 'mangsa'nya. Jangan biarkan parut chicken pox tu lama-lama. Kat mana lagi kalau tak kat tetek dia. Aku pasti kat luaq sana pun mmg ramai yg suka tengok movie kan? Kita Geng. Kalau dia mahu menikah lain ada juga orang yang boleh jagakan dan uruskannya. Oh abang pengantin yang dikatakan tak de hati nak mencari calon isteri itu. Orang lain yang booking, orang lain yang sambar. kami melakukan benda itu setiap hari ketika mama dengan abah tiada dirumah. Then slow2 aku cucuk setiap kali main aku suruh fantasi dia main dengan lelaki lainmula2 dia taknak tapi bila dah horny tu, ada lah beberapa nama lelaki yg dia sebut. Auntie banyak untung ma. "I teringin nak tengok lelaki strip depan I". Dalam 42an, yg isteri 38thn. ”Ujar Makcik Senah akhirnya. Sebelum ayah diaorang meninggal, ayah diorang dah berkahwin lain tapi menurut kakak Firas, hubungan mereka berdua dengan keluarga tiri diorang tu tak berapa nak baik sangat. Dah lah kacak, berbudi bahasa dengan orang tua. Aku rasa cemburu mana tak isteri aku ni putih tinggi cantik orangnya walau dah menjejak 40 tahun. tak baik tau. (nak nangis) Bapak : Siti, tengok ni Siti tak sanggup nak tengokdia pejamkan mata. Sampai aje rumah , aku terus bersihkan diri. AKU merupakan seorang yang pendiam. Semoga korang praktikkan pada isteri tersayang. Aku terdengar yang dia mendengus. sama-sama tak bermoral ceritanya. Ramai betul orang cari cara nak baca whatsapp orang lain ni, saya pun tak tahu kenapa. Isteri dah rasa nak menjerit tengok anak-anak makan. Rizza ketap bibir bila tengok Hakim yang sedang merenung ke arah Zara. Yang menjadikan aku lagi kreatif dan lagi semangat nak buat kerja. Seronok benar!!!!!. Dua kali Syamil duduk sini. ' Bisik hati Farah. Dah habis pendek tu aku summarykan. Tak salah kau mulakan dulu. Yang nombor tiga dan seterusnya tak wajib sebab ada yang tengok bontot, body, rambut atau kawasan larangan lain perempuan. Tapi fakta di sini, lelaki suka berfantasi dan girlfriend mereka biasanya termasuk dalam fantasi mereka. Jangan tunggu suami minta baru nak kasi. Tengok-tengok dah kecut. Fahamilah apabila seorang wanita telah bergelar isteri, bermakna dia telah menyerahkan hati jiwa dan raganya untuk si suami. Kira boleh la, sebab aku jaga dia dgn baik. Sering Bergurau Nak Kahwin Dua, Lelaki Ini Dapat Kesedaran Bila Lihat Kesakitan Isteri Bersalin Posted on January 10, 2018 February 21, 2018 by Idham Dek kerana. Isteri ku menyambut dengan senyuman. cakap dengan. Tambah2 lagi, kalo dia dah ada hubungan serius dgn lelaki lain yg mmg diorg dah plan nak dirikan mahligai bahagia kelak, lagi byk masalah lain yang kau akan timbulkan. “Semalam masa aku tengah kusut fikir cara nak selesaikan masalah nie, aku ternampak Amani tengah tengah update blog. Bila dengan jef kata macam tu. time nie kurang fokus sebab tengah gembira ngn geng sume nak snap pic,borak,gelak2. Dia pun macam lelaki lain juga, asalkan berkesempatan, dia tak pernah melepaskan peluang tu. Asyik bertukar sahaja. Comel pun tak der sangat. Siapa yang boleh tahan dengan isteri seperti aku? Bayangkan masa anak dara, bangun tidur pun lambat, tak reti memasak, buang masa tengok drama Korea Selatan, layan handphone 24 jam, kemas rumah pun jarang, kerja asyik nak melepak saja. “Kitaorang lebih suka duduk sendiri daripada duduk dengan keluarga mak tiri kitaorang,” ucap Farah sambil memandang Firas yang duduk di sebelahnya. Pada masa itu aku masih bersekolah di JB dalam tingkatan 5. Tak boleh nak acah2 jinakkan bapak trex tu. Yang ni susah sikit sebab kt sendiri tak tau bila waktu subur kt kan. Sekejap cium isteri, sekejap malas nak pandang isteri. Jangan percayalah, semuanya auta belaka! Lelaki ni sebenarnya langsung tak prihatin. Aku sanggup gerak balik JB. then,Dewi plan baik punya untuk kahwin ekspres dengan Amzar,at last menjadi jugak plan Dewi. (nak nangis) Bapak : Siti, tengok ni Siti tak sanggup nak tengokdia pejamkan mata. Bagi Aris, pasti dia berminat, nak cuba pula orang putih. Pantang digoda dengan wanita lain, terus hanyut. Orang lain yang booking, orang lain yang sambar. saya Terbeliak-beliak biji mata orang tengok maknyah bertiga tu. Tengku Danish si teruna mulut takde insurans. Penguat kuasa Jaij Batu Pahat mengambil keterangan pasangan yang didapati berdua-dua dalam bilik sebuah hotel bajet. Sekejap baik yang melampau, sekejap kasar. Setelah belayar mundar-mundir di alam maya ni aku terbaca beberapa posting tentang personaliti lelaki. Lelaki straight, tapi suka meliwat untuk kepuasan seks sebab agar sukar untuk melakukan perkara yang sama dengan isteri masing-masing. “Kalau nak main kahwin-kahwin, ajak orang lain… Aku nak main dengan Izz. Main lain lagi tak boleh. masa tu sume study dekat Sekolah Kebangsaan Seberang Jaya II. Guna cara yang lebih hikmahlah. Bak kata orang tu Cinta Pandang Pertama lah kononnya. Lagi pengakuan isteri-isteri curang MONA, 30, mula bosan dengan sikap suaminya yang gagal menjadi ketua keluarga selain penat memberi peluang selama enam tahun untuk lelaki itu berubah, dan akhirnya mula menjalin hubungan dengan ‘mat saleh’. Akhirnya buat keputusan bawa anak lari ke restoren. in the name of Allah the most gracious and the most merciful assalamualaikum saudara dan saudari. Jangan kentut depan isteri. “ Oh, kalau nak tahu ah… you punya isteri ni selalu datang kedai auntie. Tengok-tengok dah kecut. Kalau ada yang cuba-cuba nak peluk aku atau ambil kesempatan aku melawan juga, bagi aku, nonok aku tu hanya untuk lelaki bernama suami. Akhirnya mereka tiba juga di tempat yang dituju. aku nampak depan mata aku jelas dia mesra dgan laki tu. jangan salahkan ibu yang mengandung budak laki :P. Bila tengok perempuan, mula-mula lelaki tengok muka. Lelaki pun naik bosan juga asyik-asyik kena jaga hak wanita, hak diorang kau pula buat-buat amnesia. Tapi dia tak tahu apa yang aku boleh buat. Dalam memastikan urusan rumah berjalan dengan teratur, isteri tua Ziona iaitu Zathiangi, 69, akan mengetuai dan membahagikan tugas-tugas harian kepada isteri-isteri yang lain, menantu dan anak-anak mereka. Bila saudara mara dia datang, kita orang yang sedang membuat hantaran berterabur lari masuk bilik. Nak juga rasa macam mana kan?. Biasanya mulut Dewi main lepas je, tapi kalau dalam hal-hal sebegini , dia tak lulus. Namun, saya terfikir pula kerana faham perasaan lembut perempuan. Jadi buat isteri walau penat macamanapun layanlah suami. Malah masa lelaki ke-6 merogol aku, aku bukan setakat steam aje, malah aku minta dia berbaring dan aku diatas. Yang kita tak nampak? Hish! Jangan dok fikirkan yang bukan-bukan Reisya. Follow rapat-rapat belakang dia. aku tanya member lain. Pastu ada seorang lelaki cina datang dan dari pakaiannya aku tahu dia kerja promoter kat situ. Basikal pun boleh, tapi penat kayuh kalau dari Bangsar ke KLIA. Hari tu ada sorang pelawat meninggal masa tengah tunggu isteri dia. Kalau drama Korea, kena tengok betul-betul baru feel, untuk variety show pula lebih kepada sense of humor. Lain kali, selidik dulu. Ada kenderaan: moto kapcai dah cantek. " Agak-agak korang boleh terima tak isteri korang bersama dengan lelaki lain? Padahal korang suami dia. Jangan jatuh simpati tanpa sebab. Suami nak cepat sebab dah tak tahan tengok cara isteri memilih barang. Aku terdengar yang dia mendengus. aku suka lihat isteri aku dikerjakan oleh lelaki lain depan mata. Khalis namaya. ade lelaki yang sibuk suruh isteri/awek tutup segala aurat. Ok nak dijadikan cerita isteri aku buat perangai untuk putuskan ikatan selepas dia jumpa bekas lelaki dia yang KONON nak jumpa for the last chance. Biar je dia mengamuk sorang2membebel sorang2ikut je le apa je dia suruh buat. Whatsapp To Order. yang pasti setiap kali aku main dengan kak norlee aku sentiasa pancut. nak pergi kerja, nak study untuk exam, nak spend time dengan anak and isteri, nak workout, nak pergi regular swimming, nak belajar main gitar, nak main game PS2, nak habiskan baca novel yang ada dekat 7 buah tak habis baca lagi tu, nak tengok DVD, nak travel, nak spend time groom backyard and laman kat rumah kualahaih. Kata nak tengok wayang. Bagaimanapun, impian tersebut hanya akan tercapai sekiranya dia mempunyai calon lelaki yang boleh dijadikan suami. Jangan biarkan parut chicken pox tu lama-lama. Kiranya, bapak dia tunjuk tu konon-konon nak intro dulu ler tu. Boleh dikatakan 100% isteri tak rela dimadukan. Dulu kalau aku nak stay up lewat macamana dengan kerja pun tak ada orang yang nak peduli. Isteri aku pernah main dengan lelaki lain sebelum ini tapi aku tak dapat melihatnya sendiri. Masalah kebanyakan orang lelaki sekarang, baru dayung 2-3 minit dah pancut. dia macam main tarik tali. Makcik hajjah ni sebenarnya isteri kepada salah seorang kawan/jiran satu tempat tinggal denganku. bukan org lain yang pnting kita berkahwin untuk menjaga wanita yang kita cintai dan membesarkan anak2 bersama wanita yang kita cintai. Sebelum tengok aku dah like huhu. Rupa-rupanya dah banyak kali dia layan perempuan lain dibelakang aku. Sanggup berlapar daripada masak kat dapur. Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Aku pun lama-lama jadi terbiasa dan sepanjang setahun ni, dah 7-8 lelaki aku bawak balik untuk projek kat rumah dengan Saiful sekali. tiap2 hari dia tuduh aku ada perempuan lain. doktor Ain,doktor pompuan beb. Tapi yang penting hatinya aku cairkan dulu. Berani buat,Berani tanggung lah heii,, bpk ngan Ayah same je kaki Pempuan,,pantang i tenggok Lelaki nak anjoy n happy je. Ramai betul orang cari cara nak baca whatsapp orang lain ni, saya pun tak tahu kenapa. Tapi akhirnya kau terpaksa juga keluar, rimas duk kat bilik sempit tu. Ashikin hanya tersenyum hambar. asyik nora danish jew. Suami yang suka menonton aksi-aksi porno walaupun beberapa kali ditegur dan suami memohon maaf setiap kali perbuatannya terbongkar. Zaman sekarang, selalu kita dengar suami scandal dengan perempuan dan ada juga yang mempunyai 'isteri simpan'. Auntie banyak untung ma. u boleh tolong beri perhatian pada budak-budak tu" Balas Razif sambil merenung ke dalam mata ku. Okey tu lah dia senarai 10 pelakon lelaki Melayu yang aku kagumi. Yela hari itu kecewa tak dapat tengok Maduku Kalut so nekad la Bahaya Wanita wajib tonton. terima kasih puaskan isteri aku. Aku yang tengah bengkak dihati langsung tidak mahu diambil tahu sama ada aku gembira ke tidak dengan majlis ini. Bukan sekali , tapi byk kali dah mcm ni. Aku memang dah lama tak. Sehinggalah selepas beberapa bulan, saya tidak nampak lagi batang hidungnya menjengok anaknya dan dari cerita yang saya dengar dari orang-orang tempat dia bertugas, selepas bekas isteri saya berkahwin dengan lelaki tersebut, dia memakan hati kerana lelaki tersebut ada hubungan sulit dengan perempuan lain. Perumpamaan beza antara isteri dan girlfriend di mata lelaki bergelar suami. suami isteri main golf sama sama. (VIDEO) Bayangkan ISTERI anda Main dengan JANTAN LAIN?? weiii jangan cakaplah, jangan kan bini, kalau awek korang main ngan jantan lain pun mesti korang dah mengamuk gila babeng kan. Die punya pulak dalam 5 inci lah jugak. Aku beritahu dia yang aku juga terangsang melihat dia bersetubuh dengan pelacur tadi… kalau boleh aku nak tengok dia bersetubuh dengan wanita lain dan join sekali. Lepas Suami Ambil Benda Tu, Nafsunya Seperti Binatang Saya Tak Dapat Tahan 12 Jam "Main" Non Stop - Isteri Saya nak share kisah rumahtangga saya. nampak kemas baru orang suka kat kite kan. This time dia duk cerita pasal tajuk entri kat atas. Padahal nak aje aku simbah kopi dekat dia. Lumrah orang lelaki memang suka tengok wanita cantik yang seksi tapi nak jadikan isteri bukan jadikan girlfriends untuk jadikan isteri lelaki tertolak, menyampah melihat perempuan2 yang seksi2 mengada2 yang mempamerkan keseksiannya. Guna cara yang lebih hikmahlah. Apa, susah sangatkah nak buat kenduri? Pelik betullah! “Susah sangat ke soalan mama tu, sampai nak terkeluar otak, mama tengok kamu fikir?” Soalan mama benar-benar membuatkan aku ketawa. Mudah stress. Bila aku dah tidur sampai terbawa2 dalam mimpi kononya aku dapat main dengan Ida. Ceritanya bermula macam nih. Didalam internet dia banyaklah terjumpa dan. Aku tunggang lelaki tu selaju yang boleh hingga aku climax berkali-kali. blog koleksi video gadismelayustim3gp video melayu nakal video melayu stim galeri video nakal bokep video igo video gadimelayustim melancap video gadismelayustim asian video gadimelayustim bertudung. Yang bertitle janda? Ha guess what, masak kaw-kaw sedap then bagi suami orang makan. "Kalau tak ada apa-apa, kenapa saya tengok awak lain macam aja. kunci segala permasalahan ialah dengan. Aku buat satu contest mencari isteri! Bijak tak aku. Tengok isteri lain dapat hadiah, aku pun rasa nak ugak tengok isteri lain dapat kata-kata romantik, aku pun rasa nak ugak. Abang pun mula meraba dan bermain dengan konek aku yang panjang tu, dalam 6/7 inci. Kecil, tak bermaya. Sedih sangat… tak cukup suami seorang sanggup curang main dengan lelaki lain jika ada masalah dengan suami selesaikan cara elok tak perlu buat begini. Bini abang penat tau nak kemas umah semedang Awat abang tak kuar pi mancing ker Pi main bola ke Pegilah! Pegilah! Saya nak rilek-rilek dgn budak-budak nih Si laki punyala seronok weeiii Dan-dan bangun pi tukar baju, capai talipon, capai kunci keta Bila dah siap, kuar bilik Tengok hanak bini dah siap-siap pakai baju lawa. Tidak cukup dengan itu, lelaki yang meniduri isterinya itu adalah pembantu gerainya sendiri. ” “Kiranya saya nak kena bunuh semua lelaki kat dunia ni dulu baru boleh kahwin dengan awak?”. Ye dakkk! Bahagikan tugas, sebagai contoh, isteri basuh pinggan mangkuk sementara korang mop lantai. Chef Fikree dikatakan curang beberapa kali termasuk bersama seorang personaliti televisyen yang juga berstatus isteri orang. Si lelaki bercermin mata Chromax Ray Ban uptown dan berbaju T bertulisan Givi. Abang dan Kak Farah pun aku tengok bukan main lagi tersenyum meleret-leret. Sakannya dia. Dalam diam-diam, aku menyetan juga. #lelaki etiketi hakkında Fotoğraf ve videolar. Dia bertahan selama 11 tahun dengan ku. gilis memang aku saman 10 juta la! jangan main-main dengan aku. Rupa2 nya aku terpancutkan mani mungkin sebab mimpi main dengan Ida tadi. Katanya penat. Sampai rumah, tidak tahu nak buat apa. Perut terlihat seperti. Mana-mana gaya dan teknik yang menyakitkan isteri hendaklah diketepikan dan tukarkan dengan teknik-teknik lain. Panduan Memilih Bakal Isteri. Bila tengok blog tu aku terus dapat ilham. Dulu, aku pernah berazam, masa tu umur aku baru 12 tahun yang aku takkan tergoda dengan mana-mana lelaki sehinggalah umur aku 23 tahun. Jangan kentut depan isteri. Depan isteri, pijak semut tak mati tapi belakang isteri dia lah champion of the screw. Isteri aku dengan jantan lain dalam rumah, anak kecik aku merengek sorang kt luar. Setelah belayar mundar-mundir di alam maya ni aku terbaca beberapa posting tentang personaliti lelaki. terkenang bait-bait lirik lagu nasihat Tan Sri Dato' SM Salim. Makin lama makin susah nak hilangkan nanti. Ni nak habaq mai ni. “Aku geram betul la Uji! Meluat betul aku tengok dia beriringan dengan Tengku Iskandar tu. PERTUNANGAN antara aku dan lelaki itu berlangsung dengan meriah. They'll assume diorang dah takpayah nak bagi introduction apa hak suami apa tugas isteri. Dah tengok kawan-kawan ada yang period tak teratur, badan naik macam dipam-pam sebab selera makan bukan main hah #MaajunTeruna sesuai untuk semua lelaki yang mementingkan kesihatan dalaman 💪 Tak susah hati lagi kerja berat, tak ada tenaga, tak ada masa nak layan isteri, tak ada. Aku ingatkan ni kat istana mana tapi bila tengok balik kat belakang tu audience adalah mat saleh. Dekat luar dah ada dua dinosaur. Cik Mai malas nak ulas panjang-panjang kalau nak tengok, bolehla hampa semua Google drama ni. Cuma sorang aje yang agak keberatan. Dari facebook saya tengok dia memang ramai peminat. Jangan sampai awek tu pusing tunjuk jari hantu *fuck* kat korang, terkincit nanti…. Bapak dia dah gila. Aku pun geram tengok macam tu. apa yang boleh si isteri lakukan sekarang. seksi meksi. Anak-anak kan tengok hehehe. Saya tidak dapat elak dari dia. macam teman lelaki sy sekarang. bini suka batang orang lain « scare666. Setengah jam kemudian kami sampai ke rumah. suami isteri main golf sama sama. Hubby I ni tak kisah malah dia galakan I sex chat dengan kawan-kawan lelaki dalam internet. Habis madu, sepah dibuang. time nie kurang fokus sebab tengah gembira ngn geng sume nak snap pic,borak,gelak2. Tak jadi nak sentap dengan mama yang ada tanda nak mengungkit asal-usul Nara. Sebaik-baiknya kereta, sebab nanti nak bawa isteri yang mengandung ke klinik setiap bulan. Wan Aakif Akmani mendengus kecil. Kalau awak sakit nak mati nanti, siapa yang kena jaga awak?. Lelaki ni nafsu dia lain macam sikit. Lelaki ni memang suka perempuan macam ni tapi bukan nak buat isteri tapi saja nak main main. Nak cari bilik sewa tak pasal-pasal wanita ini kena gangguan seksual daripada seorang lelaki gatal ni. Oh ya, dalam cerita ni aku ada guna dua watak dari cerita sebelum ni. Kalau awak sakit nak mati nanti, siapa yang kena. Umur bukan muda sgt pun. Dia bertahan selama 11 tahun dengan ku.
<